مهدی صادقی پور مروی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا گفت :امروزه استفاده از مواد افزودنی رنگی ،بخش غیر قابل اجتناب در تولید مواد خوراكی است كه استفاده طولانی مدت آن ، اثرات سویی بر بدن دارد .
وی اظهار داشت :در این ماده تولید شده ،ضمن در بر داشتن رنگ زرد ، فاقد مزه و بو بوده و هیچ گونه اثر سویی در بر ندارد .
صادقی پور مروی با اشاره به فرآیند تولید این ماده خاطر نشان كرد: پس از جمع آوری اجزای گیاه مورد نظر و خشك كردن و آسیاب آن را در حلال آبی ،حل نموده فیلتر می نماییم .
وی اضافه كرد : امولسیون حاصل ، دارای رنگ زرد بوده و فاقد بو و مزه است كه در صنایع غذایی مختلف قابل استفاده است .
این مخترع ایرانی به مزایای كابرد آن اشاره كرد و گفت : عدم استفاده از مواد شمیایی ، عدم تاثیر گذاری بر مزه و بوی مواد غذایی ، مقرون به صرفه بودن ، استفاده جنبی از تولید گیاه ، كاهش اثرات منفی زیست محیطی ناشی از مصرف مواد رنگی شیمیایی سنتتیك ، سازگار گیاه مورد نظر با شرایط اقلیمی و خاك ایران از جمله مزایای این ماده رنگی خوراكی طبیعی است .
علمی **1354*1832*